Εχω το Microsoft Outlook και οι ειδοποιήσεις πηγαίνουν στα spam. Τί να κάνω;

Εάν οι ειδοποιήσεις που λαμβάνετε από εμάς πηγαίνουν στα ανεπιθύμητα (Junk) και χρησιμοποιείτε το Microsoft Outlook 2013 ή νεώτερο, θα πρέπει να καθορίσετε τα email με τα οποία σας στέλνουμε ειδοποιήσεις ως "ασφαλή αποστολέα" (safe sender).

Προσοχή: Οι παρακάτω οδηγίες και οι φωτογραφίες μπορεί να μην αντικατοπτρίζουν ακριβώς το περιβάλλον του Outlook, γι'αυτό εάν είναι διαφορετικό θα πρέπει να βρείτε τις αντίστοιχες επιλογές.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Στην καρτέλα "Home" εντοπίστε την επιλογή για τα Ανεπιθύμητα (Junk)

2. Πατήστε την επιλογή "Junk E-mail Options..."

3. Στο παράθυρο που εμφανίζεται επιλέξτε την καρτέλα "Safe Senders"

3. Θα δείτε μία λίστα με email addresses ή domains που θεωρούνται ασφαλή για εσάς. Σε αυτή την λίστα θα πρέπει να προσθέσετε δύο email : noreply@contracts.gr και noreply@mg.contracts.gr.

4. Πατήστε το κουμπί "Add" και στο παράθυρο που εμφανίζεται συμπληρώστε noreply@contracts.gr

5. Πατήστε ΟΚ και επαναλάβατε την διαδικασία ξανά μόνο που τώρα θα εισάγετε το email noreply@mg.contracts.gr.

6. Mεταβείτε στη καρτέλα "Blocked Senders"

και επιβεβαιώστε ότι δεν υπάρχουν στην λίστα τα noreply@contracts.gr , noreply@mg.contracts.gr ή τα @contracts.gr , @mg.contracts.gr. Εάν υπάρχουν κάποιες από τις προαναφερόμενες επιλογές, πατήστε επάνω τους με το Mouse και επιλέξτε "Remove" για να τις αφαιρέσετε.

7. Ως εναλλακτική επιλογή της παραπάνω διαδικασίας είναι αντί να εισάγετε ως "safe sender" τα συγκεκριμένα email να εισάγετε τα αντίστοιχα domain. Δηλαδή τα ακόλουθα:

- @contracts.gr

- @mg.contracts.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πρέπει να εισάγετε και το σύμβολο @.

Απαντήθηκε η ερώτησή σας; Ευχαριστούμε για το feedback Υπήρξε ένα πρόβλημα αποθήκευσης του σχολίου σας. Παρακαλούμε δοκιμάστε αργότερα.

Ακόμα χρειάζεσθε βοήθεια; Επικοινωνήστε Επικοινωνήστε