Πότε λαμβάνω ειδοποιήσεις νέων προμηθειών

Αφού δημιουργήσετε ένα προφίλ ειδοποιήσεων από εκείνη την χρονική στιγμή και μετά, καταγράφει έγγραφα που δημοσιεύονται και καλύπτουν τα κριτήρια που περιέχει το προφιλ ειδοποιήσεων.

Στο email σας θα λάβετε ειδοποίηση ότι υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις για αυτό το προφίλ στις ώρες της ημέρας που έχετε καθορίσει στο λογαριασμό σας.

Ας δούμε ένα παράδειγμα.

Στη διεύθυνση https://platform.contracts.gr/user/scheduledTimes μπορείτε να καθορίσετε τις ώρες της ημέρας που θέλετε να λαμβάνετε τις ειδοποιήσεις. Έστω ότι είναι αυτές που φαίνονται παρακάτω (όλες οι ώρες φαίνονται στην τοπική σας ώρα, αλλά αποθηκεύονται στη πλατφόρμα μας σε ώρα UTC (Greenwich Mean Time). Έτσι σε ενδεχόμενη αλλαγή ώρας θα δείτε αλλαγή των παρακάτω ωρών.

Έχετε δυνατότητα να λαμβάνετε έως και 3 διαφορετικές ώρες της ημέρας ενεργοποιώντας/απενεργοποιώντας αντίστοιχα οποιαδήποτε από τις τρεις.

Η 1η ειδοποίηση θα έρθει στις 6:20 το πρωί και θα περιλαμβάνει όλες τις νέες δημοσιεύσεις από την ώρα 10:52 της προηγούμενης ημέρας.

Η 2η ειδοποίηση θα έρθει στις 10:26 το πρωί και θα περιλαμβάνει όλες τις νέες δημοσιεύσεις από την ώρα 6:20 έως και 10:26 της σημερινής ημέρας.

Η 3η ειδοποίηση θα έρθει στις 10:52 το πρωί και θα περιλαμβάνει όλες τις νέες δημοσιεύσεις από την ώρα 10:26 έως και 10:52 της σημερινής ημέρας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Εάν δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις για το προφίλ , δεν θα λάβετε ειδοποίηση.

Απαντήθηκε η ερώτησή σας; Ευχαριστούμε για το feedback Υπήρξε ένα πρόβλημα αποθήκευσης του σχολίου σας. Παρακαλούμε δοκιμάστε αργότερα.

Ακόμα χρειάζεσθε βοήθεια; Επικοινωνήστε Επικοινωνήστε