Ποιές διαφορές έχουν Simple & Advanced;

Με την Simple συνδρομή έχετε δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα και μόνο ένα προφίλ ειδοποιήσεων. Μπορείτε να βλέπετε το ιστορικό με όλες τις ειδοποιήσεις που λάβατε και να δείτε όλους τους διαγωνισμούς (όλα τα πρωτογενή, εγκεκριμένα αιτήματα, προσκλήσεις, προκηρύξεις, διακηρύξεις, κατακυρώσεις, συμβάσεις) που αφορούν αυτό το προφίλ ειδοποιήσεων. Επίσης μπορείτε να αποθηκεύσετε στο σημειωματάριό σας διαγωνισμούς ή άλλα έγγραφα ώστε να μπορείτε να τα βρείτε άμεσα και να τα μελετήσετε. Οποιαδήποτε άλλη λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη στο λογαριασμό σας.

Με την Advanced συνδρομή έχετε απεριόριστα προφίλ ειδοποιήσεων και επιπρόσθετα έχετε πρόσβαση σε μία σειρά εργαλείων τα οποία συνεχώς εμπλουτίζονται. Ενδεικτικά αναφέρονται παρακάτω:

1. Αναζήτηση στην βάση δεδομένων μας για εύρεση ιστορικών στοιχείων παλαιότερων διαγωνισμών.

2. Μελέτη αναδόχων όπου βλέπετε ποιούς διαγωνισμούς κέρδισε, με ποιούς Φορείς συνεργάστηκε, τα CPV στα οποία δραστηριοποιείται , τις συμβάσεις που υπέγραψε. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε τα αρχεία και να μελετήσετε τις τιμές, τους όρους των συμβάσεων κ.α.

3. Εντοπισμός Φορέων που στο παρελθόν έχουν προκηρύξει διαγωνισμούς σε επιλεγμένα CPV και έτσι να δείτε ποιοί άλλοι Φορείς θα μπορούσαν να γίνουν πελάτες σας.

4. Πιθανοί Ανάδοχοι για κάθε διαγωνισμό με βάση τα στοιχεία που αντλούμε από την βάση δεδομένων μας.

5. Απευθείας εύρεση αναδόχων με βάση το ΑΦΜ.

6. Λήψη των προκηρύξεων αλλά και όλων των εγγράφων που συγκεντρώνει ένα προφίλ ειδοποιήσεων σε μορφή XLSX ώστε να τα επεξεργαστείτε περαιτέρω.

  1. Προβολή σχετικών εγγράφων κάθε διαγωνισμού όπως π.χ:

7.1 Έγγραφα από την ΔΙΑΥΓΕΙΑ που μνημονεύουν ένα διαγωνισμό όπως π.χ συγκροτήσεις επιτροπών, άνοιγμα προσφορών, αποφάσεις οικονομικής επιτροπής για τον διαγωνισμό κ.α.

7.2 Έγγραφα ηλεκτρονικού διαγωνισμού από το ΕΣΗΔΗΣ σε μορφή zip καθώς και τον Α/Α αριθμό ΕΣΗΔΗΣ.

Απαντήθηκε η ερώτησή σας; Ευχαριστούμε για το feedback Υπήρξε ένα πρόβλημα αποθήκευσης του σχολίου σας. Παρακαλούμε δοκιμάστε αργότερα.

Ακόμα χρειάζεσθε βοήθεια; Επικοινωνήστε Επικοινωνήστε